Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Opstellen begroting met Jan Heida

Zoekt u hulp bij het opstellen van een begroting? Dan bent u bij Jan Heida aan het juiste adres. Een goede begroting is namelijk cruciaal voor het slagen van uw plannen. Een begroting geeft inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Met een begroting concretiseert u bij welke activiteiten u prioriteit legt en toetst u ook de financiële haalbaarheid van uw beoogde ontwikkeling. Het biedt een kader voor uw financiële handelen gedurende een project, een jaar of meerjarenontwikkeling. Daarnaast is een goede begroting ook nodig voor subsidieaanvragen bij fondsen.

Ik help u graag bij het opstellen van een begroting. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen verschillende soorten begrotingen. Een begroting wordt altijd voorafgaand gemaakt, aan de start van een project, jaarplan of meerjarenplan. In de begroting wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de uitgaven en inkomsten. Een begroting is altijd een prognose van verwachte uitgaven en inkomsten.

Uw bedrijf succesvol runnen

Vier zakelijke begrotingen vormen samen met uw privé begroting uw financieel plan. In een financieel plan zet u op een rij wat er minimaal nodig is bij de start van uw bedrijf. Welke investeringen gaat u doen en hoe financiert u dit? Daarnaast gaat u kijken naar welke omzet u verwacht en of uw bedrijf winst of verlies maakt. Ook gaat u na of er iedere maand voldoende geld op de bank staat. Een goed onderbouwd financieel plan helpt om uw bedrijf succesvol te runnen.

Zoals u ziet komt er best veel kijken bij het opstellen van een begroting. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op met Jan Heida. Ik help u graag verder. Daarnaast sta ik ook voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het opstellen van een prognose, of wanneer u op zoek bent naar administratieve ondersteuning. Als specialist financieren voorzie ik u van deskundig advies.