Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jan Heida

OVER MIJ

Een korte kennismaking

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool te Leeuwarden in Bedrijfskunde. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan bij de Rabobank. In die periode heb ik alle facetten van het bankieren doorlopen in verschillende functies. In de functie van manager heb ik teams mogen aansturen en samen mooie resultaten behaald. Daarna heb ik een uitstap gemaakt naar de sector kunst en cultuur, waar ik bij een schouwburg verantwoordelijk ben geweest voor de achterkant van het theater. Uiteindelijk ben ik weer terecht gekomen bij de bank en daar heb ik me gespecialiseerd op het gebied van financieren. Tot op heden ben ik getrouwd en heb ik samen met mijn vrouw drie prachtige dochters én ben ik trotse pake van onze kleinkinderen. We wonen in het buitengebied van Bantega, in een actieve gemeenschap waar we ons thuis voelen. Ik houd van het buitenleven en als het maar even mogelijk is tref je me aan in de tuin of op de racefiets in de omgeving.

Flexibel

Analytisch

Betrokken

Klantgericht

Integer

Mijn werkwijze

Mijn kerncompetenties zijn: flexibel, analytisch, betrokken, klantgericht en integer. Ik ben open in mijn communicatie, alles is voor mij bespreekbaar. Ook ben ik kritisch door veel door te vragen en inspireer ik de mensen waarmee ik werk graag. Persoonlijk contact is voor mij van groot belang en ik ben oprecht geïnteresseerd in de mens achter de ander. Daarnaast geloof ik in zijn oprechtheid. Graag denk ik in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ik geniet er iedere keer weer van als een financiering wordt goedgekeurd en dat een ondernemer met de financiering weer een stap kan maken binnen zijn onderneming:

  • Door een nieuw en groter pand te kunnen betreden
  • De gewenste machine te kunnen aankopen om daarmee meer klanten te kunnen bedienen met hun product
  • Aankoop van grond om bedrijfsvergroting mogelijk te maken
  • Met bedrijfsopvolging, zodat het bedrijf wordt voortgezet door de volgende generatie

De afsluiting is de realisatie van de investering en dat de investering heeft gebracht wat we ervan verwacht hadden. Een tevreden ondernemer is dan ook een tevreden klant geworden. En dat is dan het resultaat dat telt.