Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zakelijk financieren

Wat kan ik voor u, als ondernemer betekenen?

Met mijn uitgebreide kennis van financieren ben ik de ideale gesprekspartner om samen met u uw investeringsvraagstuk door te nemen op haalbaarheid en de volledigheid daarvan te toetsen. Vervolgens kunnen we samen de financieringsaanvraag opstellen en indienen. Een volgende aanvraag kunt u dan eventueel zelf indienen. We kunnen kijken of we de aanvraag bij meerdere instanties indienen of op zoek gaan naar alternatieve financieringsvormen.

Uw bedrijf in zwaar weer? Vallen de resultaten tegen en zit u bij Bijzonder Beheer van uw bank? Het komt voor dat dan de relaties met uw bank bekoelen of er is nauwelijks meer sprake van interactie en moet u dit of moet u dat. Kortom is de communicatie met uw bank verstoord, dan kan ik u coachen en helpen de communicatie van uw kant te verbeteren. Dat helpt vaak de frustratie te verminderen. Met mijn achtergrond kan ik u uitleggen waarom een bank handelt zoals zij handelt, waardoor u meer inzicht krijgt en mogelijk begrip. We kunnen dan gaan werken aan het opsporen van de oorzaak, mogelijke verbeteringen bedenken en uiteindelijk u en uw bedrijf er weer bovenop helpen.

Soms is er geen toekomstperspectief en zijn er geen mogelijkheden tot verbeteringen. Wat dan? Hoe gaat u daar mee om? Ik kan u helpen bij het acceptatieproces.