Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uw specialist financieren is Jan Heida

Voor een specialist financieren zit u bij Jan Heida helemaal goed. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële sector kan ik u helpen met alles op het gebied van advies en financiën. Zo heb ik ervaring in het zakelijk bankieren en heb ik gewerkt als accountmanager, financieringsspecialist en specialist intensieve begeleiding. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor het opstellen van een prognose of begroting, voor administratieve ondersteuning, maar ik ben ook beschikbaar als sparringpartner.

Neem gerust eens contact met mij op als u ondernemer bent en extra middelen nodig heeft voor het realiseren van uw bedrijfsplannen of om de groei van uw onderneming te financieren. Samen gaan we kijken naar de verschillende vormen van financiering en welke het beste passen bij de fase van uw bedrijf. Jan Heida denkt mee in het vinden van de meest passende financieren in regelingen in uw omgeving en voor uw bedrijf.

Ondersteuning bij het formuleren van uw strategie

Naast dat ik actief ben als specialist financieren, ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten bij financiële instellingen. Ik kom graag tijdelijk in uw bedrijf werken en u ondersteunen bij allerlei financiële zaken. Ook help ik u graag bij het zoeken naar en formuleren van uw doelstelling, uw visie en ga ik graag samen met u de strategie bepalen voor de aankomende jaren. Ik zorg ervoor dat hetgeen dat we hebben besproken ook echt uitgewerkt wordt. Als laatste loop ik graag mee in uw dagelijkse werkzaamheden om te kijken of ik in de uitvoering van extra waarde kan zijn om te helpen uw strategie uit te dragen.

Heeft u dus hulp nodig in uw bedrijf of bent u op zoek naar administratieve ondersteuning? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder. Ook ondersteun ik u graag bij het opstellen van een prognose of begroting. Vraag mij gerust om de mogelijkheden.