Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Administratieve ondersteuning door Jan Heida

Bent u op zoek naar iemand die u administratieve ondersteuning kan bieden? Dan bent u bij Jan Heida aan het juiste adres. Ik sta voor u klaar en help u graag met alles omtrent advies en financiën. Wat ik vaak hoor van ondernemers is dat ze de boekhouding er in de avonduren nog wel even bij doen. Mijn ervaring is dat het dan uiteindelijk toch uitgesteld wordt. Ik adviseer u daarom om het anders aan te pakken. U kunt uw administratie op verschillende manieren anders organiseren. Denk aan iemand in dienst nemen die dit werk voor u gaat doen of het helemaal uit besteden.

Het uitbesteden van uw administratie kan bijvoorbeeld aan een boekhouder of accountant. Als financieel specialist kan ik u helpen met het opzetten van uw administratie. Ik kan u voorzien van deskundig advies en ben op de hoogte van de verschillende fiscale voordelen. Laat het mij dus gerust weten wanneer u op zoek bent naar administratieve ondersteuning.

Ik voorzie u van deskundig advies

Ondernemen bestaat uit onder andere analyseren, anticiperen en structureren. Dat geldt niet alleen voor de ontwikkeling van uw producten of het benaderen van uw klanten, maar ook voor het bijhouden van de administratie. Als u hiervoor vaste momenten reserveert, kunt u daar rekening mee houden en gaat u het zien als een onlosmakelijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hierdoor krijgt u overzicht en rust als het gaat om de administratie van uw bedrijf. Zo is het voor sommige zaken bijvoorbeeld goed om een wekelijks moment in te plannen, andere zaken kunt u eens per mand of per kwartaal doen.

Vindt u het lastig om hier zelf overzicht in te krijgen? Neem dan gerust eens contact op met Jan Heida. Ik help u graag bij het creëren van overzicht in uw administratie en voorzie u van advies. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld het opstellen van een prognose of een begroting.