Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Herken je dit?

Hele dag druk geweest met klanten, opdrachten, offertes. Business dus, nodig om je bedrijf verder te helpen. Als je dan de opdracht uitgevoerd hebt, moet er gefactureerd worden. Moet je de administratie bijwerken. Moet je nog een keer die klant bellen die zijn factuur niet betaald. Allemaal dingen die moeten en waar je maar niet aan toe komt.

Wat ik nog wel eens hoor van ondernemers is dat ze de boekhouding er in de avonduren wel even bij doen. Maar heb je er dan na een dag hard werken nog wel zin in. Of heb je wel wat beters te doen. Genoeg argumenten om het dan toch maar even niet te doen. En dan blijft het moeten liggen en stel je het uit. Van het uitstellen wordt het vaak niet beter.

Als je dit herkent adviseer ik je om het anders aan te pakken. Het anders te organiseren, door het anders in te richten, iemand in dienst nemen die dat voor je gaat doen of dit werk deels of helemaal uit te besteden.

Hulp nodig bij het organiseren van de administratieve organisatie? Ik help je als financieel adviseur graag op weg.

Ik kan je als Financieel adviseur bijstaan bij uitvoerende taken van je administratie, waardoor je de handen vrij hebt om business te doen. Dat doen waar je goed in bent. We kunnen iedere vorm van samenwerking hierin afspreken.

Bel of mail me voor het maken van een afspraak.