Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Opstellen prognose met Jan Heida

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een prognose? Dan bent u bij Jan Heida op de goede plek. Ik help u graag om erachter te komen wat u volgend jaar met uw bedrijf gaat verdienen. Hiervoor kunt u een prognose opstellen. Hiermee kunt u inschatten of dat voldoende is voor uw uitgaven privé. Ook kunt u met een prognose uw inkomen op de voorlopige aanslag van de te betalen belasting onderbouwd opgeven of aanpassen. Uw bank zal vaker vragen naar een prognose als het even wat minder gaat of voor het financieren van een investering.

Wat er in een prognose staat, is afhankelijk van het type begroting of prognose dat u wilt maken. Het is dus belangrijk dat u uzelf eerst afvraagt wat u wilt begroten. Het opstellen van een prognose komt heel precies. Samen gaan we zo nauwkeurig mogelijk na hoe uw bedrijf in het verleden heeft gepresteerd en schatten we in of u deze lijn ook door kunt trekken.

Het resultaat van uw bedrijf

Als financieel specialist kan ik u goed helpen bij het opstellen van een prognose. Ik adviseer om een prognose niet alleen voor de bank op te stellen, maar vooral voor uzelf. Met een prognose komt u namelijk veel te weten over wat het resultaat is van uw bedrijf. Ook kunt u dan bepalen of dat genoeg is om uw verplichtingen na te komen en om van te leven. Zo weet u of u zult moeten bijsturen en actie moet ondernemen in uw eigen belang.

Wilt u meer weten over het resultaat van uw bedrijf, bijvoorbeeld of u er de komende maanden van kunt leven? En wilt u graag een prognose opstellen, maar heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op met Jan Heida, advies en financiën. Ik bied u hulp bij de toekomst van uw bedrijf en ben voor u een helpende hand en drijvende kracht.