Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Interim manager Jan Heida

Bent u op zoek naar een interim manager? Dan bent u bij Jan Heida aan het juiste adres. Naast dat ik actief ben als financieel specialist, ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten in financiële instellingen. Ik loop graag mee in uw dagelijkse werkzaamheden om te kijken of ik in de uitvoering van extra waarde kan zijn om te helpen uw strategie uit te dragen. Zo help ik u graag bij het zoeken naar en het formuleren van uw doelstelling, uw visie en kijken we samen naar de strategie voor de aankomende jaren.

Ik zorg ervoor dat hetgeen dat wij bespreken ook daadwerkelijk uitgewerkt wordt. Daarnaast kunt u bij ook gebruiken als sparringpartner voor financiële zaken. Een bijdrage leveren om uw ambities waar te maken is mijn grootste doel. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële sector bent u bij Jan Heida als financieel specialist op de juiste plek.

Jarenlange ervaring in de financiële sector

Wat ik zelf ervaren heb is dat de bank-klant relatie de afgelopen jaren veranderd is, dit komt mede door de digitalisering. Steeds vaker dienen klanten zelf een financieringsaanvraag digitaal in. Tegelijkertijd ervaren klanten dat de bankrelatie afstandelijker wordt. Klanten worden verwezen naar een digitale omgeving om zelf de aanvraag in te dienen. Terwijl deze klanten juist behoefte hebben aan persoonlijke afstemming over hun investerings- en financieringsvraagstuk. Hierdoor wordt de doorlooptijd door onvolledigheid onnodig lang, met als gevolg dat er gevraagd wordt om aanvullende informatie.

Met mijn jarenlange ervaring in de financiële sector kan ik u goed helpen als interim manager. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht als ik op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het opstellen van een prognose of begroting. Ook ben ik beschikbaar voor administratieve ondersteuning of als sparringpartner. Neem gerust eens contact met mij op en vraag mij naar de mogelijkheden.